Vägunderhåll och vägbyggnation


Hansson Transport har en gedigen maskinpark och erbjuder bra lösningar när det gäller vägreparationer med larvgrävare eller hjulgrävare, Vanliga reparationer är kantdikning, dikesrensning och iläggning av nya vägtrummor eller utbyte till nyare eller större dimensioner. Uppdragen sker snabbt och smidigt då vi har möjligheten med att köra massor med egna lastbilar samt hämta nytt grusmaterial från våra egna täkter.


Vi ser till att önskemål blir till verklighet. Med våra professionellt byggda vägar kan du lita på årtionden av säker transport mellan punkt A och punkt B. Och med vår expertis inom underhåll av vägar kan du skapa säkra transporter. Vi tar bort gropar, sten och ojämnheter som uppstår i vägar efter år av slitage. Och under vintern kan vi grusa och salta dem, för att behålla säkert väggrepp även under svår halka.

Vi erbjuder alla typer av vägunderhåll inom Ockelbo, Hamrånge, Sandviken, Järbo och Kilafors med omnejd.
Kontakta oss för bättre framkomlighet och säkrare vägar.

Snöröjning av vintervägar


Under vintern har Hansson transport en viktig samhällsfunktion med att snöröja gator och vägar. Våra uppdrag är bland annat att snöröja på gator i Ockelbo samt vägar i vindkraftparker i Åmot och Lingbo. Vägarna underhålls även med sandning med sand eller saltsand. Hyvling av vägar görs vid behov för att säkerställa att vägarna håller gott skick.  

Väghyvling

 

Grusvägar behöver underhållas kontinuerligt för att vara i gott skick. På våren efter tjällossning underhåller vi vägarna med påfyllning av bärlager eller hyvlar vägarna med vår väghyvel Vammas. Vi på Hansson transport har mångårig erfarenhet av vägunderhåll och många kompetenta arbetare vilket säkrar för att våra kunder som äger vägarna får en fullgod service och vägar som är underhållna till full belåtenhet.

 

Gå till Mobilversion